Ingen löpning igår kväll

Det blev ingen löpning igår kväll tyvärr. Känner att benen behöver få vila lite. Men ikväll ska jag ut i spåret och ge mig på 7,5 km. Känns riktigt bra. Va hemma hos Mange igår och diskuterade lite löpning och upplägg. Han ska också springa.
Blev enormt sugen på att bege mig ut men fick hejda mig.

Grymt väder idag, Så det ska bli riktigt skönt att komma ut. Väntar spänningsfullt.

Running lunch 30 min

Körde ett löppass på lunchen idag på Balance där jag tränar. Blev 30 min, som resulterade i en sträcka på 5,7 km.
Kände rätt tungt, men gick ut rätt hårt efter 5 min uppvärmning. Idag kom första tanken på att kanske inte komma hela vägen in i mål. Men den tanken gjorde jag mig av med ganska så snabbt.
Hade tänkt å ta milen i spåret idag. Men det blir 7,5 km. Jag vill gå ut hårdare men då finns det en stor risk att allt bara blir pannkaka. Så jag tar 2 dagars vila från och med imorgon. Sen siktar jag på att ta milen i helgen. Målet är under en timme.  
Hittade föra årets sändning på tv4 anytime igår. det är långt... väldigt långt :) men det är just det som är utmaningen.
Se förra årets Marathon här

Bara bita ihop och köra.  

Dagens pass 7,5 km plus promenad.

Kände mig rätt pigg från gårdagens pass. kände lite i höger vad och lår. Men det vore väl konstigt om jag inte kände det något med tanke på att jag knappt sprungit något dem senaste månaderna.
Drog ner till gymmet idag direkt efter jobbet. Tänkte känna på 7,5 km på löpband innan jag ger mig ut och testar det i kupperat. Det kändes riktigt bra... skönt. Sen blev det en ganska lugn promenad på 30 min. Utomhus. Veckans mål blir att ta milen till helgen ute.
Har ökat på kolhydraterna i maten rätt rejält. Kände av det redan idag. Bör nog äta ganska mycket vid lunch och sen mindre kolhydrater vid middag. Målet är ju också at tappa vikt så det blir mindre Kimmo att släppa runt på när startskottet går den 30 maj. Fick lite tips idag på att jag bör avverkat en halvmara innan starten. Detta bör göras senast 2 veckor innan start så kroppen hinner återhämta sig.

Känner mig i väldigt bra form. Nu gäller det att forma om kroppen till långdistans bara. Hinner jag? Endast 33 dagar kvar. Tänkte köra ett pass på lunchen imorgon. Shit kom precis på att jag ska spela badminton om 1 h. Och jag ligger och bloggar i badet... hahahaha... vilken koll man har... ja ja... får väl skynda mig på så jag hinner iväg.
Slänger upp en bild på dagsformen också.

Va och Fotade lite på gymmet. :)

Peace and Love....

/Kimmo

Första passet och nya grejer. 5 km

Eftersom det inte finns mycket tid att träna inför marathon som händer om 34 dagar så var det bara att bita ihop och bege sig ut å få beskedet om hur tungt det egentligen är att springa. Var ju länge sen jag gjorde det.

Jag inhandlade även lite löputrustning idag:

Nike skor, grym passform.
Nike löparstrumpor 2 par.
iPod + Nike så jag kan hålla kolla på mina träningspass.
Craft, tighta löpar shorts.
Maxim gel, kosttillskott.

Nya löpar grejer.

Tack Kenta på Intersport Farsta för hjälpen och ett steg närmare målet på stadion den 30 maj.

Sen var det hem och fylla på lite mat. Blev lax med potatis.
Efter det var det  bara på med dem ny inhadlade kläderna och bege sig till spåret.
Det blev 5 km idag. Börjar lugnt. Kändes fatiskt riktigt bra. kände en del sockersug. Måste nog öka på lite mer kolhydrater så jag orkar bättre. Tiden blev 27 min. Helt okej öppning.

Imorgon tänkte jag dela upp träningen. 5 km spår, 2-4 km på löpband. Samt badminton.
Ska försöka få till lite morgon träning längre fram.

Men jag nåde det första målet, att springa 5 km utan att gå. Gjorde det på en riktigt bra tid. Bonus.
Målet med veckan är att klara av 1 mil till helgen. Ganska kraftiga ökningar men tiden är knapp. Måste pressa min kropp rätt hårt. Så den kan ställa om sig från intensiv styrke träning till långdistans löpning. Kommer nog gå bra.

Stockhom Marathon here i come!

Stockholm Marathon 2009.

Nu jäklar. Nu ska jag ladda iPoden med eye of the tiger och bege mig ut i löparspåret. Stockhol Marathon om 34 dagar. 
4,2 mil. inge laj. Shit. Hur ska jag orka. Det här blir nog mitt livs största utmaning. Ska försöka förbereda mig så gott det går. Måste tänka till strategiskt med både träning och kost. 

Idag ska jag ut å känna på 5 km tänkte jag. Länge sen jag sprang. Riktigt längs sen jag sprang 1 mil. 
Ska bli riktigt kul å ge sig på detta. 
Följ mig här i bloggen för min tränings satsning mot Stockholm Marathon 2009.

RSS 2.0