Balans

Det är mycket tal om inre balans. Vad är inre balans? är det när man är lika glad som nöjd. Lika stark som snabb.
Lika snäll som lojal. Vad är den inre balansen? alla talar om den men är det någon som kan berätta vad det egentligen är. Jag funderar men får inte fram något konkret. Det kanske det en balans handlar om, att den är unik för var och en. Min balans är inte den samma som din. Olika från person till person?
Jag är hursomhelst oerhört nöjd när jag får värme av solen, glädje av tiden. När allt  bara är bra. Stegen känns lätta, framtiden är bra. Jag är borta med tanken, precis som låten nedan.

 

I love your touch cold as ice, and i love every single tear you cry.

Varför vill alla veta vad man känner.

Alla är så jävla nyfikna. Jag är väldigt öppen jämt. Men så fort jag inte vill dela med mig av det jag känner så börjar folk direkt att placera en i något slags läge, han är sur han är det bla bla... Låt mig va!
Sköt er själva. Gör rätt. Försök inte anlysera mig. 

En text av winnerbäck är precis vad som behövs här.

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst. Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst. Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting, medan natten fäller blåkalla skuggor här omkring. Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej. Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig. Det är en storm på väg i natt, rannsaka och bekänn. Guds son ska komma nedstigen från himmelen igen. Du ska stå naken framför sanningen, och jordens alla kval, han ska pröva din styrka, han ska testa din moral. Vi står tysta framför skälet där sommaren tar slut, som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut. Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division, vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron. Vi skulle klara vad som helst... Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt, och du berätta att du sakna mig i natt, det gör jag med. Det är så tyst nere från gatan som det aldrig annars är, det är som att natten här har sett allting och stilla sjunger med. En elegi för alla sorger den här hösten handla om, för en mor som sjukna in, och för ett barn som aldrig kom. För skuggan över gårn där aldrig solen lyste in, för en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din. För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement, två ögonpar i tomhet från September till Advent. För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt, och för en kvinna som sa: "Allt är förstört, allt är bränt." En elegi för alla vägar som inte vandrat än. För en tid som bara går, och aldrig kommer igen. Vi skulle klara vad som helst...

Stackars honom. 

Winnerbäck rocks my world. 


 


Bland det bästa jag hört.
Lägg till lite solsken oh en promenad på söder till det här. En ljus och vacker flicka i höger hand.
Oslagbart. Send some love.

/Kimmo

Lite Hoj åkning

Vore inte helt fel. Så sugen på att köpa mig en snabb sport hoj och bara stcka ut på vägarna och känna friheten och vinden blåsandes vid min sida. Jag räknade förut. Om man kör i 300 Km/h så passerar man c:a 2 fotbolls planer i sekunden. Det är fort.
Tänkte lägga in en vido på när jag tävlar med motocykel. Hillclimb kallas den sporten som syns på videon.
Där bygger man om en snabb motorcykel så att den går att köra i en brant backe med.


Motorcykeln jag kör med på videon är en ombyggd suzuki hayabusa.
På landsväg så går den i ungefär 320 Km/h.

Hittade en riktigt skön låt idag när jag surfade runt. Riktigt tungt Intro.





/Kimmo

Letz dance

Jag ska till Tallin och dansa så mina fötter glöder. Monday bar soon i come. Kommer bli så fett.
Åker med ett skönt tjej gäng. Det som är lite jobbigt är att jag fick en liten dizz av en tjej som tillhör det gänget. Jag frågade ut henne på middag. Spelar man inte så vinner man inte. Så enkelt kan det vara.

Vilket väder!!!! Idag blir det lunch inne i stan. Give some love.
So long Brother's and sisters.

Nånting att dansa till på jobbet, skolan eller var ni nu kan befinna er.
 



Blogg fattigt

Nu måste jag skärpa mig.... Bloggar dåligare än dåligast... åndring på det.
Men det finns en anledning, tro det eller ej men vädret är anledning till det.
Vilket härligt väder. Jag bara blir så glad. Så mycket ny energi.
Det rullar på bra på jobbet, får tillbaka mitt körkort i maj. Oh vad det ska åkas hoj.
Idag kom också deklarationen. Första gången jag ska fylla i för mitt eget företa, någon som har lust att hjälpa.?
Måste bara säga en sak, har en väldigt god vän som heter Magnus. Vi har så sjukt kul ihop. Vi pratar ett språk som väldigt få andra förstår. Haha... vi skrattar åt så sjuka saker.


Keep on rocking in the free world...

Helgen var bra.

Vi rockade loss. Toppen förutom att jag varit sjuk tp hela helgen och fortfarande inte frisk. Att jag va ute till havs hela lördagen gjorde det inte bättre. Men men... Vad gör man inte för lite frisk luft.
Sitter på jobbet just nu och lägger upp lite planer för framtiden. Semester och lite sånt väsentligt.
Vaknade på en riktigt bra sida idag. Förutom att min hals är helt paj. Men något bra väntar mig. Det känns så. Något riktigt bra är på G. Inte en aning om vad. Hittade en skön låt. Kolla vädret ute. Rockar hårt.

Mitt program i singelcoacherna

Finns nu att se gratis på TV3's hemsida. följ denna länk http://viastream.player.mtgnewmedia.se
*Välj TV3
*Välj Singelcoacherna i mitten segmentet längst ner
*Välj Program
*Välj det 3:e avsnittet högst uppifrån
*Välj spela


Där har ni mig hardcore. Inget kan dölja mig. Där har ni min beskrvning som inte är gjord av mig! Där har ni allt!
Take it or fuck it!!!!! 


Ya all wana singel?



En skön låt





Nåt att lyssna på såhär efter maten. Nåt att läsa:

Jag vill var en tår som föds vid ditt öga
som rinner ner på din kind
sprids ut vid dina läppar
Som torkar när sorgen är löst.
Jag vill vara din tår.

 


Igår kom vändningen

Så nice... nu siktar jag mot toppen igen. Men oh vad ensam jag känner mig ibland. Skeda vore inte helt fel. Men måste det alltid bli så avancerat? vägen dit måste de vara så avancerad? Jag är ju ganska oavancerad som person. Sitter just nu och lyssnar på Lars Winnerbäck. Han är bra, väldigt enkel. Det gillar jag. Tänkte jag skulle hitta en text som han skrivit. Som beskriver avancerade saker på ett bra å frispråkigt sätt.

Jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt, jag är så trött på alla mail och koder Jag vill ha dig här på riktigt inatt och suga liv ur din halspulsåder Jag får en doft av sommarens sista dagar när vinden blåser in från England Som du sa, det verkar svårt att bli riktigt nöjd, det är så lätt att fantisera Mina tankar och minnen står mig upp i halsen, men mycket vill ha mera Jag har kvar av sommaren om du behagar Om du behagar komma hem från England Jag har väl knappast gjort nåt sen sist, inte jag Men jag tänker och tänker och vet att du sa: Jag hugger i sten Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur Några armar och ben Jag jobbar mig inåt tills jag ser en figur Inatt kom isen över sjön och snön föll försiktigt över Skandinavien Nordsjön är väl stilla och kall så här års, innan våren sätter av igen Det är nånting stilla mellan dig och våren Det är nåt kallt mellan mig och England I morgon sveper en dimma in som en julrush över staden Det myllrar av stressade människor i stan men det är tomt på strandpromenaden Jag tänkte att du kunde stå där i solen Berätta ingenting om England Jag har väl knappast lärt mig nåt sen sist, inte jag Dina ord ligger och gnager här dag efter dag Jag hugger i sten? Jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt och låter vinden komma in ifrån väster som en virvlande vår, som en dansande storm, som en galen orkester Jag dricker ur mitt glas och alla dörrar är öppna Det är dimma över mig och över England Och du sa Jag hugger i sten?

/Winnerbäck


På lördag ska jag överraska min vän Josef. Som studerat hela sitt liv och nu äntligen är klar. Jagtror han kommer att trivas riktigt bra på lördag. Det är min målsättning. Han är en utav mina allra bästa vänner. Han är precis min raka mottsatts. Lugn, strategisk och ser långsiktigt.

Är grymt sugen på att köpa en ny cross. Har kört motorcykel hela mitt liv. betyder oerhört mycket för mig. Finns nog inget enklare sätt för mig att få känna på en obeskrivlig frihet.

Vid pennan image6


Behöver en vändning nu!!!

Vänder det inte nu så drar jag till Högalids kyrkan på lördag och tar en andningspaus i livet.
Ljusterapi. Och ger allt en chans som jag tror kan fixa en vändning. Några förslag?
 

Worst case!!

Västkusten

image5


En bild jag hittade som kanske kan styrka det positiva i mitt försök till sommar Poesi nedan.

Sommaren påväg




Diggar den här låten så hårt. Lyssna på den samtidigt som du läser något sommrigt.

Kanske ska jag försöka mig på lite relaterad sommar poesi... Lova att inte retas med mig ;)

-"Jag ser ditt ljuva hår som lyses upp av solen i bakgrunden, det måste ha sett ut just så här när uttrycket guldlockar myntades för en lång tid sedan. Du kommer springande ner för en gräs slänt, nästan flygandes över marken. Jag tar ett par lätta steg emot dig för att möta dina härliga armar runt mina. Det här är ett sådant ögonblick som man vill ska vara för evigt. Här och nu. Jag kan beskriva allt jag känner, luktar och ser men gör det inte för att det är våran hemlighet. Sommaren är inte längre påväg, den är här för att stanna. Vi njuter av den. Du och jag här och nu.
Vi möts, jag lyfter upp dig och snurrar runt med dig i mina armar. Så lätt, så underbart. Vi vandrar tillsammans ner mot sjön hand i hand, för vi ska åt samma håll. Där nere ska vi sitta och titta ut över den solupplysta sjön. Tiden spelar ingen roll. Vi är vår tid. Vi skapar lycka. Du och jag här och nu."


/Kimmo

Första Dagen på Deffen

Hmm.... idag började min Deff, Dåligt med träning idag. Eftersom att jag hade dykkurs på kvällen så han jag inte med att träna. Men imorgon blir det spinning samt lite mer träning.
Kosten var inte direkt heller toppen val. Men men...  Börjar i stillan ro. För att sen bli hårdare och hårdare.
 

Hmm

Segt. Jag måste ha en vändning nu. Livet suger just nu. Inte speciellt allvarligt. Men en vändning skulle sitta på sin plats just nu. inte imorgon inte i övermorgon. Utan nu. Dykning ikväll, lära nya dykare att bli bäst på det dem gör.
Hmm finns det nåt där ikväll som skulle få mig på bättre tankar. Det finns nåt bra där. Men det vill jag inte skriva här. Jag måste agera proffisionell.

Hann inte publicera detta inna jag begav mig till dykningen. Dykning fick mig på bättre tankar.
Jag fick skjuts hem, när vi kommit till avfarten i tumba så ringde det på telefonen och jag inser att jag har nyckeln till dykskolan. oh.... Jag som trodde på en liten vändning. men näe!!! Haha...
Fick också notan från cafét idag. Va inte så farlig som jag trodde den skulle vara med tanke på hur mycket som stog på vårat bord. Pratade med Rickard idag. Han va helt utslagen igår när vi åkte hem. Galet.

Måste börja fila på lite uttryck och faser.

Hittade en skön låt.




/Kimmo

Vilken helg.

Rille 25 år. Jag som bara skulle ta det lugnt. vilket röj. Först hem till Rille där jag träffade massor med nya och roliga människor. Där blev det några öl, sen beslöt jag mig för att åka hemåt. Men han bara komma utanför örrarna så blev jag övertygad av en jötte söt tjej att jag skulle följa med till Cafét. Hmm mins inte riktigt vad hon hette. Mörkhårig lagom lång. Hmm... pratade inge mer med henne på kvällen. Dumt men sant.
på Cafét blev det galet. Sprit och massor med skratt. Sen drog jag vidare därifrån till Resturang Pelé där det var dykpub. inte speciellt många människor kvar när jag kom dit. Men det var helt ok. Roliga människor. Bröt arm å drack lite mer sprit. Haha... sen blev det taxi hem. Till en början så var jag påväg hem till "någon". Men sen tog jag ett beslut att fortsätta hemåt. Bra beslut. Kommer lägga upp lite bilder Hemifrån Rille där det fotades rätt friskt.    Idag Börjar min deff. Hårt, intensivt. Ska bli kul.  /Kimmo

Foto från dykarna.nu

Ännu mer träning...

Att träna utsidan är lätt. Att träna det inre... någon som är villig att träna med mig? Känna den inre balansen
harmonisera... :)

Nu börjar jag smygstarta lite...

Va nere på gymmet en sväng idag. Så skönt. Jag är så laddad. På måndag börjar allvaret.
3 månader stenhård deff. Hur kommer jag att bli bemött? Kommer fler att ta kontakt med mig? Kommer fler blickar att kastas åt mig? Intressant... tycker jag iaf. ;)

Hmm, packa era saker...


För nu drar vi ut och lever livet. Glöm inte att vi bara har ett liv att leva. Så se till att göra det fullt ut...!

En låt, en start, en energi källa



Många lyft har gjorts till denna låt. Nåt speciellt är det med den.

Rättvisa vs. Orättvisa

Life goes on. Läste nyss lite blogg. En skön bloggare Dapierre. Han tände lite inspiration. Skön snubbe med många idéer. Läs så förstår ni.

Igår åkte jag till Solna, tåg för ovanligheten skull. Saknar ju körkort numera. Men det kommer tillbaks inom snar framtid. Hoppas jag.
Igår när jag satt på tåget så upplevde jag två starka saker. Inom en väldigt kort tidsram. När tåget skull lämna Karlbergs station så var det många som ställt sig bortom gränsen för ett kort tåg. Så dem fick gå tillbaks för att komma ombord på tåget. Dörrarna slogs igen. Då jag plötsligt hör ett smatter på rutan och ser en gammla herre som ej lyckats ta sig ombord på tåget. Ska tillägga att klockan var ganska mycket, efter 22.00.
Tänkte till, undra vad han tänker känner just nu. Han har varit där i tid. Men när han inser att det är ett kort tåg och börjar gå med hjälp av sin käpp så hinner han inte tillbaks i tid utan dörrarna slås igen mitt framför näsan på honom. Undrar fortafarande vad han kände/tänkte. En halvtimme tills nästa tåg. Hans barn barn kanske satt å väntade på att han skulle komma hem med godis som han köpt. Eller hans fästmö som väntat på honom hela kvällen. Jag fick mig en tanke. Orättvisa.
När jag funderat på det en stund så vände jag upp ansiktet mot gången i tåget. Såg då en kille som stog och tittade ner på sin mobil, höll den med ena handen. Han gjorde massa konstiga tecken. Såg jätte konstigt ut. Då slog det mig. Han använder sig av en 3 mobil och video samtal. Han är döv men pratar endå via telefon. Underbart. Vilka möjligheter som öppnas. oh jag blev alldelles varm i kroppen. Rättvisa.
Nu när jag tänker på det så inser jag att jag nog hellre skulle kalla det möjlighet-omöjlighet.

Jag klev av i solna fick direktioner vart jag skulle gå. Kollade Beck, Advikaten. Somnade. Blev väckt tidigt i morse. Insåg att jag själv skulle nog vilja ha rätt bra betalt för att gå upp klockan 6 påmorgonen.
Sen åkte jag tåg fram och tillbaka några gånger. För att till slut gå av i Älvsjö ta bussen mot jobbet och upptäcka att jag är den andra personen att anlända till jobbet.

Hmm, nu har jag bara en helg framför mig innan jag börjar min förändring. Ska fota lite i helgen.
Fila till det sista på mitt tränings schema.

/Kimmo


Mina Tidigare förhållanden till människor

Min första riktiga kärlek.

Hon är lång, slank, riktigt sexig. Hon var det då. Hon är det nu.
Hon va okysst innan jag träffade henne.
Hon fick mig att inse vad riktig kärlek är. Hon svek mig, jag svek henne desto mer.
Hon fick min mage att fyllas med fjärilar.
Jag va 16 hon var 15. Vi var tillsammans i nästan 3 år. 3 händelserika år.
Vi reste till Thailand. Vi pratade om förlovning. Vi var kära.

Vi träffades på en nyårsfest hemma hos en kompis till mig. Det va bra röj. Jag somande vid typ 9 tiden en sväng sen var jag up and runing senare. Dagen efter vaknade jag med ett telefon nummer på min arm.
Modig som jag är så ringde jag. Hörde en mörk röst i andra änden. Jag gissade, har du ******** där?
-Ja visst.
Sen fick jag höra den flammsigt sköna röst.
 Vi bestämde en dejt där hennes kompis även skulle vara med. Sen rullade det på.
Det bästa jag visste var när hon rymde på nätterna hem till mig för att sova hos mig. Åh jag bara älskade det. 
Åren rullade på.... I slutet blev det ganska stormigt. Jag va inte världens bästa pojkvän. Träffade en del andra tjejer. Men sen fick jag smaka på samma medecin tillbaka. å det sved vil jag säga. Minns det som igår.

Hon var utomlands och berättade det till mig över telefon. Bland det tyngsta jag någonsin fått höra över en telefon. 
Men vad skulle jag göra? Jag ville rädda vårat förhållande hursom helst. 
Så jag beslöt mig för att överaska henne när hon kom hem. Köpte en mängd rosor tände en massa ljus. Brände n skiva med våra favorit låtar. Fixade lite enklare mat. 

Det var tufft i början, men kvällens slut blev underbart. Enlig mig iaf. 
Sen höll det inte speciellt länge till. Jag är ganska säker på att det har va första och enda gången hon var otrogen mot mig. 

Skulle jag beskriva henne med ett ord skulle jag välja. 

Underbar 


Mitt anndra och senaste förhållande hade jag vuxit en hel del. 
Vi är lika gammla.
Hon är Sexig,Lång,smal,snäll och empatisk. 
Vi träffades på en dykresa. En oförglömmlig resa till sveriges västkust. 
Shit va det dansades. Hon hade pojkvän. Jag vaknade i hennes säng efter en tuff natt. 
Undrandes... Vad gör jag här. inget vettigt svar dök up i min skalle. 
Sen var det en period av med många sms och tankar fram och tllbaka. Sen blev det vi. 
Sågs nog varje dag i ett år. Helt undebart. Vi lärde verkligen känna varandra. 
Vi reste till Sydafrika, Kroatien, Norge och västkusten återigen. 
Vi var tillsammans i drygt 2 år. Anledning till att det tog slut enl. mig är för att vi prioriterar olika i livet. 
Väldigt olika. Jag har många idéer, upplevde inte att hon stöttade någon utav dem. Endast om dem kunde gynna henne själv.  Men hon var absolut en utav dem människor jag lärt känna in på djupet mest. 
Hon är värd mycket för mig... eller va. Nu på senare dagar har hon gjort mig mer å mer besviken. 
Jag anser att vi är i en väldigt känsligt läge och jag gjort allt vad jag kunnat för att rädda det lilla vi har kvar. Men fått det kastat i ansiktet så det svider mer än någon kan ana. Men jag har smått gett upp. Jag har gett upp.

Sedan det förhållandet har jag lärt mig väldigt mycket. På nästa förhållande kommer jag att ställa krav. Höga krav.
Självklart på både mig själv och den jag vill leva med. Jag har lärt mig vad jag ska prioritera. 
Först lära känna varandra. Sen låta förhållandet själv forma till det. 
Men saken med mig är jag vill till det här goda och bra. Tryggheten, tillförlitet, känslan av kärlek osv. 
Jag vill dit fort. Så jag hinner inte ens se varningstecken på vägen för att det inte kommer att sluta på ett bra sätt.
Lugn... Andas... Tänk efter... Handla...= Bra resultat.  

Jag frågade precis en väldigt söt tjej på msn om varför hon var singel.

Svaret jag fick:
-"ingen har hittat nyckeln till mit hjärta"

Så rätt. Jag tror inte hon själv har en aning om hur den nyckeln ser ut ;)
Men det är ju vad jag tror. Det som förvånar mig är att hon verkar hur underbar som helst, och endå singel. Grabbar? What's up...

Vid pennan.
 




  

Jag på kryssning 2007-03-09

Jag på kryssning 2007-03-09
Foto lånat från www.Liquidsunset.org

Jag funderar och funderar

Fram tills nästa vecka när jag kommer att påbörja min hårda träning så försöker jag få så mycket klarhet som möjligt i denna blogg om ytlighet. Låg och funderade länge igår efter att jag varit och tränat.
Dessa frågor funderade jag på

Vad är det jag vill bevisa?
Vad är det jag vill ha bevisat?
Varför tror jag att många människor gör en första bedömning genom hur man ser ut?
Hur ska strukturen i denna blogg se ut?
Exakt vad ska blogga om?
Hur vill jag se ut?
Hur ser jag ut?
Är jag ytlig när jag söker kontakt med kvinnor?

Jag funderade en hel del kring dessa frågor. Sen var jag allmänt trött efter den hårda träningen som jag utövat på kvällen. Jag hade 2 spinning pass som jag leder. Första passet var på 55 min och körde igenom en skiva av Moby. Så skönt go i den skivan. Efter det hade jag ett 45 min pass där jag körde lite hårdare musik än Moby. 

Jag kom inte fram till några direkt svar på dessa frågor. Men funderar mycket kring dem. Även idag.

Idag beslöt jag att åka förbi en tjej på vägen hem imorgon från jobbet. Får se hur det blir. Hon ska vara i stallet där hon rider. Tänkte bara svänga förbi och säga hej. Gav förslag till henne förra helgen om att bjuda henne på middag. Men hon tyckte inte den idén lät lika ba som jag. Men vi börjar med ett hej så får vi se om det kanske leder till en middag i helgen. Hon är jätte söt. Har fått kontakt med henne via dejt saiten Spray.

Hittade ett ganska nytaget foto på mig och min yta när jag satt å blädrade igår.



Från och med måndag kommer jag att ta helkropps bilder på mig så ni alla får följa min förändring.
Snacka om att jag kommer "blotta" mig. Men men... hoppas att det kommer vara värt det. Att jag och andra kommer på tankar vi inte tänkt förut eller nåt i den stilen.

Cyklade till jobbet i morse. Det va tyngre än jag väntat mig. Åt ingen frukost innan jag startade plus att jag åt ganska dåligt igår kväll efter träningen. Det känns idag på jobbet kan jag lova. Rätt trött.
Hmm just de, vad jobbar jag med?

Jag jobbar på ett IT företag som heter Addmind IT solutions. Och är en del av Eastpoint gruppen.
Sen har jag även en egen dykverksamhet som heter DirectDiving.
Många bollar i luften. Men jag satsar allt krut på mitt heltids jobb på Addmind. Där jag trivs riktigt bra. Sköna arbets kamrater. Bra företags anda. Alla lyssnar på alla. Respekt är ett ord som väderas högt.

Har fått många nya trevliga arbets kamrater. Tyvär ska några av dem bege sig iväg åt andra håll. Önskar dem riktigt stort lycka till. Ska givetvis åka och besöka dem inom snar framtid. 

Ska senare idag skriva om:

Mina erfarenheter kring ytliget.
Tidigare förhållanden. 
Mitt kvinno ideal.
Hur jag ser på samhället/media kring Ideal. 

Så länge ta funderare på detta:

-"What we do in life echos in eternity"


Vid tangentbordet
Kimmo

 

Bakgrund

Mitt namn är Kimmo Ilvonen, 24 år gammal. 25 i år.
Jag som person är väldigt impulsiv, social, målmedveten.

För att enkelt beskriva mig så gör jag det med en + lista samt - lista. Är det någon som har en helt annan uppfattning om mig? dela gärna med er. Följande uppspaltning i helt okronologisk ordning (heter det så?)
 
+
Glad
Ser möligheter
Lyssnar på andra
Impulsiv
Social
Målmedveten

-
Impulsiv
Ser sällan motgångarna
Oekonomisk
Otålig
Egoistisk ibland
Orädd
Ostrukturerad vad gäller vissa saker

Hmm svårt det här med att beskriva en insida, för det är ju precis det jag gör/tänker/säger som kommer inifrån mitt hjärta eller min hjärna.
Utsidan är jätte enkel att beskriva. Det enda jag behöver är en spegel, något att skriva på så är det klart.
Insidan är som sagt jätte svår att beskriva för då måste jag ju känna mig själv. (Ironi).

Har hört en gång, "insidan ger utsidan en chans".
En annan gång hörde jag, "insidan skapar utsidan".

Om jag ska berätta vad jag tycker om att göra så kommer det ta typ en evighet, har jag bråttom?.

Men jag har hela mitt liv tyckt om att köra motorcykel, jag har tävlat, kört för fort, för galet. Jag i ett nötskal.
Tycker också om att vistas på havet, där jag gärna åker runt i min egna båt alt. lär folk att dyka under vattnet.
Älskar även att resa och upptäcka nya platser. Nästa stora resa är Bali. Där jag ska lära mig att surfa fullt ut.
En livsstil som tilltalar mig, tror jag.

Tycker inte om att planera, ju mer man planerar desto mer förväntningar har man. Desto mer besviken blir man
om det inte lever upp till förväntningarna.

Har en Tatuering på min arm. "Go big or dont go at all". Min livs filosofi.

Jag är uppvuxen 3 mil söder om stockholm, nu äntligen är jag påväg in till stan. Så skönt.

Har en familj som består av en mamma och en pappa, sist men också minst en Lillasyster.
Tyvär är min familj ganska splittrad.

Jag som människa har alltid varit fylld av tankar om livet. Typ:
-Vad är meningen med livet
-Hur gör man för att leva ett lyckligt liv
-Vad är lycka
-Hur ska man göra för att bli rik
-Hur lyckas andra få saker som jag inte lyckas få
-Är mitt liv bra
-Vad händer efter livet

När jag va liten, eller förlåt mindre.
Så satt jag och min lillayster ute på vår veranda och tittade upp mot stjärnorna och hon frågade mig, vad är det uppe på himlen? Jag pekade på en stjärna och sa att där uppe är mormor och ser ner på oss. Sen dess har det varit så. Starka band kan knytas på enkla sätt. Starka minnen sitter långt inne. 

När känner jag mig bra?
När någon annan säger till mig att det jag gjort eller sagt är bra. Sen kan man fråga sig hur pass bra man kan mäta det.

Jag är en vinnare ut i finger spetsarna när det är tävling. När resultaten kan mätas.

Det bästa jag vunnit är när jag och min far var och tävlade på vår hemma bana och jag vann och han brast ut i gråt. Jag va inte bäst, vi var bäst. Han va så stolt.
Ursäkta om jag verkar stöddig men det var så jag kände.

Nog om mig så länge. Hmm hela bloggen handlar ju om mig. 

Kommer nog att fylla på mer här när jag kommer på nåt relevant. Nåt ni undrar? tveka inte att fråga.

/Kimmo


Ännu en blogg? men det finns en tanke.

Nu ska ni få höra, Mitt liv är inte helt olikt många andra liv. Men jag har beslutat mig för att ta reda på en sak. 
Allt annat än enkelt. Men ni som känner mig vet ju hur jag tänker, spelar man inte så vinner man inte. Det är enkelhet om nåt. Min blogg ska handla om ytlighet. Hur jag blir bemött av andra männsikor.

Under en 3 månader period kommer mitt utseende att ändras ganska dramatiskt och jag ska då blogga mina upplevelser kring hur jag blir bemött, framförallt av det mottsatta könet. För er helt nya besökare så ska jag skriva en bakgrund om mig själv. Jag hoppas vi alla lär oss nåt av det jag ska göra. Min kroppsförändring kommer att börja nästa vecka.
 
Alltså v.12.

Jag tror även att jag kommer lära mig en hel del andra saker än, hur folk bemöter mig beroende på hur jag ser ut. Kommer att lära mig mycket om kost, träning och även mitt självförtroende kommer att få smaka färg. Jag ska vara mig själv. Skriva precis vad jag känner. Kommer inte att nämna några namn förutom om det är posetvit. 
Jag vet inte riktigt hur jag kom på idéen kring denna blogg, den dök upp ur bar himmel. Typ....

-"Som ung grabb har man ju alltid velat ha tjejer"

Visst är det så. Samtidigt har man alltid velat ha vänner. Och det bästa med detta är att det ena utesluter inte det andra.

Vissa fall kan det ha blivit så fastän det inte va meningen. Men jag har alltid prioriterat mina vänner högt. Ju äldre man blir desto mer blandning av dessa 2 slag har man velat ha. Nu har jag insett att det är en livskamrat jag vill ha. Tolka nu inte detta som att jag är desperat, stressad, i behov av en annan människa. Absolut inte. Men jag vet att jag vill leva mitt liv med en annan männsika. När, var, hur återstår att se.

För c:a 4 månader sen så visades ett program som jag var med i. Singelcoacherna.

Där man skulle göra mig till "dejting expert". omtalat bland mina vänner vill jag lova. Typiskt honom sa vissa, Han vill bara va med i TV sa andra. Ska ärligheten fram så hade jag inget för mig när jag såg denna fråga på en site på internet.

-"är du singel, mellan 25-30 år och svårt att dejta tjejer?".

Hmm tänkte jag... varför inte. På den vägen blev det. Det resulterade i: många erfarenheter rikare.
i samband med detta program kom jag i kontakt med Bl.a personliga coacher, kroppspråks experter osv....
Någonstans där föddes väl denna idé.

Nu tänker jag göra verklighet av den. Den är diffus jag vet. Precis som jag. Häng med mig på denna resa å dela dina erfernheter tankar.

/Kimmo

RSS 2.0